14:45

Frövi IK

Referat: Stene IF - Frövi IK

Förlust i Kumlaby
Tredje seriematchen i futsaltrean spelades borta mot Stene IF. Matchen spelades i Idrottshallen vid Kumlaby skola och när vi sprang in på plan för att värma upp sa någon "skall de inte tända belysningen" men den var på... Vi börjar matchen helt okej och har ett antal fina målchanser och om vi haft ledningen med ett eller två mål efter 10 min hade det inte varit orättvist. Vi låter Stene komma in i matchen då vi tappar i vårt spel och skall vi vara helt ärliga så är vi inte på tårna och vi får inte ihop våra normala lagspel resten av matchen. Sista tio i första gör hemmalaget 2 mål så ställningen är 2-0 i paus.
I andra är vi inte alls med och vi gör en halvlek som bara kan bli bättre. Stene får göra 5 raka mål innan Kevin gör ett tröstmål i slutet av matchen. Slutresultatet skrivs till 6-1 till hemmalaget. Vi glömmer denna match och ser farmåt då vi vet att vi kan spela en mycket bättre futsal än vad vi gjorde denna gång.